Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kisakoulutus

21.09.2020 klo 18:00

Ratsastuskilpailut ovat yksi lajimme tärkeistä asioista. Kuten kilpailuissa aina, nähdään hienoja suorituksia, jännittäviä hetkiä ja mukana on suuria tunteita onnistumisista ja joskus luonnollisesti myös pettymyksiä. Kisoissa tavataan ystäviä ja saadaan palautetta siitä, miten harjoittelu on tuottanut tulosta.

KyIF on perinteisesti järjestänyt sekä syys- että kevätkaudella kahdet ratsastuskilpailut kouluratsastuksessa ja kahdet esteratsastuksessa. Kisat eivät kuitenkaan järsesty aivan itsestään – monen työpanosta tarvitaan. Pitää mm. rakentaa rata, huoltaa pohjaa, toimia sihteerinä… Näihin tehtäviin tarvitaan tekijöitä, että kisat sujuisivat hyvin. Monissa tehtävissä ei tarvitse olla hevosalan ekspertti: riittää, että on innostunut ja haluaa olla mukana toteuttamassa tapahtumaa.

Tässä Wiknerillä järjestettävässä tapahtumassa käydään läpi kisojen järjestämiseen liityvät tehtävät ja mietitään minkälaisella porukalla tulevan syys- ja kevätkauden kisat saadaan sujumaan hyvin. Kaikki kisaamisesta innostuneet ja heidän tukijoukkonsa ovat tervetulleita!

Tarkempi kellonaika päivitetään lähiaikoina.