Talent osallistujat 2019 – 2020

Alla 2019-2020 KyIF Talent ratsastajat (koulu/este), näillä hepoilla lähdetään liikkeelle ja voi hyvin olla, että hepo vaihtuu/vakiintuu kauden aikana. Ratsastuskoulun hevosasioissa pitää kääntyä Annukan puoleen.

Hanna Anttila – Langtoftegård Blue Safir
Amanda Becker – Lillemand
Kitty Burns – Myy
Isabel Guillou – Kahvi
Noora Haukkovaara – Boo
Saaga Hellaakoski – Domino / Esa
Sofia Homén – Apollo / Annie
Stella Inkinen – Gazelle
Juuli Kokonmäki – Ismo
Linnea Leskinen – Fiona
Elli-Noora Luoma – Vip
Hannah Millner – Aurora / Pimpula
Dareia Nordling – Nestor
Minni Numminen – Brandy
Jessica Palomäki – Rölli
Karolina Pettersson – Hornette
Titta Ritala – Goldencoast Harlem
Minja Salmi – Baju / Cassu
Piela Sarpaneva – Bright
Eveliina Siltanen – Ciara
Aino Vireaho – Bright
Saga Vireaho – Annie / Rolex

Talent 2019-2020 ohjelmakauteen osallistuu yhteensä 22 motivoitunutta, säännöllisesti valmentautuvaa ratsukkoa.

Olemme rakentaneet KyIF-Talent -ohjelman sellaiseksi, että se tukee mahdollisimman hyvin kotivalmennusta ja ratsastuskouluopetusta, valmennuksiin tullaan hyvin valmistautuneena ja osallistutaan myös teorioihin. KyIF Talent on kokonaisuus, ei yksittäisiä tapahtumia.

Perustamme 6-7 ryhmää (3-4 hengen ryhmät), yksityiset ratsastavat lauantaina ja sunnuntaina, ratsastuskoululaiset sunnuntaina. Tälläkin valmennuskaudella aloitamme valmennukset ryhmien yhteisen alkuverryttelyllä, jonka suoritamme maneesissa ennen jokaista ryhmää.

Uusille Talentilaisille avaamme nimenhuudon, jota käytämme ilmoittautumiskanavana. Jokainen ilmoittautuu nimenhuudossa edelliseen sunnuntaihin klo 16 mennessä, YKSITYISET, ilmoittautukaa molempiin päiviin erikseen. Nimenhuudon perusteella kokoamme sitten ryhmät jokaista viikonloppua kohden erikseen viimeistään ja ne laitetaan nimenhuutoon viimeistään torstai-iltana ennen valmennusta. Lauantaisin valmennukset alkavat aikaisintaan klo 16, ja sunnuntaina valmennukset alkavat klo 9. Tarkempaa aikataulutusta emme valitettavasti voi antaa ennen ryhmäjakoa.

Ihanaa kun olette mukana – tästä tulee kiva ja varmasti antoisa talvi. Jos teillä on kysyttävää, niin olkaa yhteydessä Annukka Wikner , Lotta Rosenlew (040-7206912) tai Nina Bergman (044-9709915)