Jäsenet

Eri jäsenlajit

Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsenseuroilla on käytössä erilaisia jäsenlajeja. Täysjäsen (seniori ja juniori) saa kaikki liiton tarjoamat jäsenedut. Senioreita ovat 18 vuotta täyttäneet tai vanhemmat. Perhejäsenen (seniori ja juniori) edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää kansallista kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia. Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa ja kuulua samaan seuraan kuin täysjäsen. Seuroilla voi olla myös kannatusjäseniä, mutta he eivät saa liiton jäsenetuja.
Tutustu lähemmin jäsenlajeihin ja SRL:n toimintaan www.ratsastus.fi sivustoilla.

Jäsenkortti

Jokainen SRL:n jäsen saa oman sähköisen jäsenkortin, joka löytyy SRL:n Jäsenhuone -palvelusta:  https://oma.ratsastus.fi. Lisätietoa SRL:n Jäsenhuoneesta ja kirjautumisohjeet löytyy liiton sivuilta: https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenhuone/.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksun voi maksaa heti alkuvuodesta SRL:n Jäsenhuoneessa tai myöhemmin erikseen lähetettävällä laskulla (muistathan käyttää laskua maksaessasi viitenumeroa). Edut astuvat voimaan, kun maksu on maksettu. Seuran jäsenyys päättyy automaattisesti, jos jäsenmaksu jätetään maksamatta.

Jäsenmaksut vuonna 2022

Juniorit,
täysjäsen
KyIF 19,50 + SRL 47,00
= 66,50
Seniorit,
täysjäsen
KyIF 19,50 + SRL 54,00
= 73,50
Juniorit,
perhejäsen
KyIF 19,50 + SRL 23,50
= 43,00
Seniorit,
perhejäsen
KyIF 19,50 + SRL 27,00
= 47,50
KannatusjäsenKyIF 19,50

Kaikki jäsenmaksut maksetaan SRL:sta tulevalla viitenumeroisella laskulla.

Liity jäseneneksi

Liity KyIF Ratsastusjaoksen jäseneksi täyttämällä sähköinen lomake SRLN; sivuilla. Seuraksi valitaan emoseuramme Kyrkslätt Idrottsförening r.f. Kun jäsensihteeri on hyväksynyt jäsenhakemuksen saat jäsenlaskusi antamaasi osoitteeseen.

Jäsensihteerinämme toimii Vuokko Pallonen, joka osaa vastata jäsenyyteen liittyviin kysymyksiin.

Green Card

Moni SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu tarjoaa alottelevalle ratsastajalle vakuutusturvan Green Card -ohjelman kautta. Lisää Green Cardista voi lukea SRL:n sivuilta

Green Card -jäsenyys ei siis ole sama kuin ratsastusseuran jäsenyys eli mitkään jäsenedut eivät ole voimassa. Toisaalta ratsastusseuran jäsenyys tarjoaa myös vähintään saman vakuutusturvan kuin Green Card.