Esittely

Kyrkslätt Idrottsförening rf seuran alla yli 20 vuotta toiminut ratsastusjaos jatkaa joulukuusta 2022 omana seuranaan KyIF Ratsastus ry. Seuran tarkoituksena on edistää ja tukea hevosharrastusta ja ratsastusta sekä toimia jäsenten yhdyssiteenä hevosharrastuksen ja ratsastuksen alueella. Valtaosa toiminnastamme sijoittuu Ratsutila Wiknerille, Kirkkonummelle.


Yhdessä järjestämme mm.

  • monipuolista valmennusta – ja muutakin ohjelmaa junioreille
  • kivaa opettavaista toimintaa seuran pienimmille, mm. knatte- ja
    ryhmiskisatapahtumat
  • kohtaamismahdollisuuksia senioriharrastajille ja muuta, kysynnän
    mukaan
  • myös tapahtumia hiukan vanhemmille junnuille U25/30
  • luentoja, retkiä ja klinikoita

Seuramme junnut osallistuvat aktiivisesti sekä lasten että vanhempien harrastajien tapahtumajärjestelyihin. Seuraa kotisivujen tapahtumaluetteloa (pääset sinne tästä) sekä ponitallin infotaulua. Kun olet aktiivinen, löydät varmasti kivaa seuraa ja mielenkiintoista ohjelmaa. Toimintamme sopii sekä ratsastuskoulussa ratsastaville että yksityisponeja/hevosia vuokraaville/omistaville. Seuran 270 jäsenestä (10/2023) suurin osa tulee Espoosta ja Kirkkonummelta, osa myös muualta. Kaikkia meitä yhdistää rakkaus hevosiin ja halu harrastaa yhdessä. Kun kuulut KyIF Ratsastus ry:n, kuulut samalla myös Suomen Ratsastajainliittoon (SRL) ja voit jäsenlajista riippuen saada postilaatikkoosi toimitettuna Hippos -lehden. Jäsenyys antaa sinulle myös ratsastuksessa tarvittavan vakuutusturvan.


Jos et ole jo jäsen – liity nyt – tukesi on arvokasta ja osallistumisesi sitäkin tärkeämpää. Meille on jäsenille oma välilehti (sivulle pääset tästä) ja jäsensihteerimme Ann-Sofie auttaa mielellään jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä. Myös Annukka, opettajat ja lajivastaavat auttavat mielellään.


Kokoustamme säännöllisesti, suunnittelemme ja toteutamme. Seuran toiminnasta vastaa sen hallitus, mutta tapahtumien ja ohjelman ideoinnista, käytännön toteutuksesta ja aktiivisuudesta vastaamme me jokainen yhdessä.

Tervetuloa mukaan!

Charlotta Rosenlew, puheenjohtaja