Aluejoukkuemestaruudet 2020

Etelä-Suomen aluejoukkuemestaruudet kouluratsastuksessa järjestetään 9.8. Porvoossa. Olisi mahtavaa jos saisimme KyIF-joukkueen mukaan kilpailemaan!

Joukkueeseen tarvitaan kolme ratsukkoa sekä yksi vararatsukko.

Luokat:
Helppo B:3
Helppo A:4
Helppo A Kenttäkilpailuohjelma 2009

Jokaiseen luokkaan tarvitaan yksi ratsukko.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan, laitathan viestin joukkueenjohtajalle Boel Blomqvist puh. 040 518 6611 viimeistään perjantaina 31.07.2020.

Kivaa kesäohjelmaa lapsille

Kuten jo aikaisemmin kerroimmekin, KyIF:n ratsatusjaos on valittu mukaan Suomen Voimisteluliiton ja Suomen Ratsastajainliiton KEPPARITANSSI-pilottiohjelmaan.

Järjestämme nyt kesäkuussa ilmaisen KEPPARITANSSIKURSSIN, joka on avoin kaikille lajista innostuneille. Aiempaa kokemusta ei tarvitse, sillä kepparitanssi sopii kaikille iästä, taustasta, taitotasosta ja kokemuksesta riippumatta.

Kepparikurssi järjestetään Wiknerin Ratsutilalla raittiissa ulkoilmassa, joko yläkentällä tai pihanurmella, turvavälejä kunnioittaen. Huonolla säällä voimme toki käyttää maneesia.

Opettajina kepparitanssissa toimivat Emma Pesola ja Nina Arponen. Emma valmentaa joukkuevoimistelua Espoossa. Ninalla taas on show, disco- ja latinotanssitausta. Molemmat opettajista ovat hevosharrastajia ja aktiivisesti mukana KyIF:n seuratoiminnassa.

Alla päivät kepparitanssitunneille:

La 6.6 kello 14-15
Su 7.6 kello 14-15
La 13.6 kello 14-15
Su 14.6 kello 14-15

Kyselyt ja ilmoittautumiset: Nina (nina.arponen@gmail.com) / Emma (emma.pesola@hotmail.fi) Muistathan mainita myös osallistujan iän.

Estekisaharjoitukset 29.3.2020

Tervetuloa estekisaharjoituksiin Ratsutila Wiknerille 29.3.2020 klo 9 alkaen!

Luokat ja erityismääräykset löytyvät kisakutsusta. Voit ilmoittautua tallin seinän listaan tai netissä, kuitenkin 29.3. mennessä. Kisapäivänä on myös saatavilla ihanien junnujen buffettiherkkuja. Tervetuloa kisaamaa ja kannustamaan!

Iloisia uutisia kaikille keppariharrastajille!

KyIF:n ratsatusjaos on valittu mukaan Suomen Voimisteluliiton ja Suomen Ratsastajainliiton kepparitanssi-pilottiohjelmaan.

KyIF ratsastusjaos kehittää jatkuvasti toimintaansa ja päätavoitteemme on tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa, kasvaa ja liikkua myönteisessä ja kannustavassa ympäristössä. Olemme huomanneet, että viime vuosina keppariharrastus on selvästi lisääntynyt – samalla kuin nuorten liikkumistarve on korostunut. Seuramme haluaakin olla tukemassa tätä trendiä ja kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan.

Kepparitanssissa yhdistyy luontevalla tavalla hevosharrastus ja tanssi. Tanssissa otetaan vaikutteita katutanssista, showtanssista sekä nykytanssista. Eri tempoiset liikkeet ja askelkuviot kehittävät harrastajien koordinaatiota, tasapainoa, oppimiskykyä ja keskittymistä – ominaisuuksia, joita tarvitaan niin ratsastaessa kuin tanssiessa. Aiempaa kokemusta ei tarvitse, sillä kepparitanssi sopii kaikille iästä, taustasta, taitotasosta ja kokemuksesta riippumatta. Kepparitanssitunneilla pääsee kokemaan liikunnan iloa hauskasti ja innostavasti.

KyIF:n ratsastusjaos järjestää huhtikuussa pääsiäisloman aikana neljän päivän kepparitanssikurssin. Kurssi on avoin kaikille lajista innostuneille. Tarkempaa tietoa kurssista lähempänä ajankohtaa.

Koulukisaharjoitus 15.3.2020

KyIF Ratsastus järjestää vuoden ensimmäiset koulukisaharjoitukset Ratsutila Wiknerillä sunnuntaina 15.3.2020 klo 9 alkaen.

Luokat ja erityismääräykset löytyvät kisakutsusta. Junnut ovat luvanneet järjestää herkkuja buffettiin. Voit ilmoittautua tallin seinän listaan tai netissä, kuitenkin 8.3. mennessä

Tervetuloa!